荧光能量转移和偏振研究小牛胸腺DNA与组蛋白在高低离子盐溶液中的离合
苏雅娴,李昭杰
STUDY OF ASSOCIATION AND DISSOCIATION OF DNA AND HISTONE OF CALF THYMUS IN LOW AND HIGH IONIC STRENGTH SOLUTION BY FLUORESCENCE ENERGY TRANSFER AND POLARIZATION.
Su,Ya-xianDepartment of Cell Research,Beijing Medical University)Li,Zao-jei
中国生物化学与分子生物学报 . 1986, (03): 63 -67 .